Alecsa7's Blog

26-Fapte

-Melanomul metastatic se raspandeste prin sistemul limfatic al pielii din vecinatatea tumorii, ganglionilor limfatici sau pe cale hematogena (pe cale sanguina) altor organe ca de exemplu creierului sau ficatului. Melanomul metastatic in mod obisnuit nu poate fi vindecat. Depistarea precoce si indepartarea melanomului primar inainte sa metastateze ofera cele mai bune sanse de vindecare. Trebuie sa-ti facem un RMN. Ca sa vedem cat de grava e situatia si ce organe ti-au fost cel mai mult afectate, explica ingrijorat Carlise.

Bella se uita absenta, dar fata o trada. Arata ingrijorata si speriata. Si-a ridicat usor privirea spre Carlise, iar o lacrima s-a desprins din ochii ei ciocolati. Esme a intrat in cabinet si-a imbratisat-o.

-O sa mor? A intrebat Bella tremurand

-Nu scumpo. O sa fie bine, incerca s-o linisteasca Esme.

Dar nimic nu o mai ajutat in acest moment. Lumea ei se prabusea incet si tacuta. Tot ce a reusit sa reconstruiasca pana acuma, s-a prabusit din nou. Fericirea pe care a regasit-o, e pe cale sa dispara. Zambetul ei devenea lacrimi amare. Sclipirea din ochii ei dispause brusc.

Carlise descoperise ca  boala era in ultimul stadiu. Sansele de supravietuire erau de  13%.  Creierul si ficatul au fost grav afectate.  Chimioterapia nu o ajuta cu nimic. Au internat-o si incerc din rasputeri sa reduca numarul metastazelor.

Oare era sfarsitul unei vieti? Daca trece mai departe, va fi fericita cu adevarat? Daca va supravietui, va incerca sa reconstruiasca tot? Viata a fost prea dura cu ea, oare moartea va fi mai blanda?

Insa va avea un motiv intemeiat ca sa lupte pentru viata. Dragostea ei pentru Edward. Cel care a salvat-o prima data. Oare dragostea lor va indeajuns de puternica sa invinga moartea? Destinul intodeauna a fost imprevizibil. Insa un lucru e sigur. Familia si prietenii ii vor fi alaturi intodeauna, indiferent de situatie.

Era intinsa pe pat si dormea. Fata ei era alba ca varul. Iar boala incerca s-o doboare. Edward statea intins langa ea si o mangaia usor pe frunte.

Ceilalti erau la capela si se rugau. Kristina,Morgi,Gloria si Nick se indreptau spre Forks.

Alice si Jazz au intrat in camera. Era trsti ca toti ceilalti. Bella s-a trezit si a zambit.

-Gata! Bine? Nu o sa mor. Voi trece si pe asta. Parca ar fi prima data cand viata m-a pus la incercare. Am trecut prin atatea, inca un lucru nu o sa ma doboare, a spus cu o urma de speranta in voce.

-Ce zici de un meci? A adaugat Jazz

-Doamne…..am uitat de meciul lu’ Liverpool cu Benfica. Si ce meci important.

Toti se uitau ciudat cu exceptia lui Jasper. Stia cat de importanta e Liverpool pentru ea. Cat si pentru el. Alice a iesit din camera, nu avea chef de meciuri. Iar Edward s-a dus sa-i aduca ceva de mancare Bellei. Era fericit de atitudinea pozitiva a iubitei lui. Emmett li s-a alaturat. Era mare fan Real Madrid si evident ca in meciul asta tinea cu Benfica. Ca Liverpool sa nu castige. Amosfera era in toi, Bella si Jazz injurau cand Torres m-ai gresea cate o pasa, iar Emmett radea.

Carlise si Esme isi petreceau tot timpul in laborator si discutand cu alti medici din lume despre starea ei. Desi Bella a refuzat ca parintii ei sa vina, Esme nu a ascultat-o si i-a sunat.

-Alo!

-Renee? A intrebat Esmee

-Da. Eu sunt surioara. Ce mai faci?

-Trebuie sa-ti dau o veste, a murmurat Esme.

-Ce s-a intamplat? A intrebat ingrijorata Renee

-Bella e bolnava de cancer. Are sanse mici de supravieturie, a spus pe un ton trist

-Cine?

-Cum cine Renee? Nu e timpul de glume. E vorba de fiica ta aici.

-Eu nu mai am nici o fiica Esme. Bella mea a murit.

-Este nebuna sau ce? Cum poti sa spui asa ceva? A strigat revoltata Esme

-Renee.Renee, striga Esme in receptor. Dar Renee i-a inchis.

Parintilor nu le pasau de fiica lor. Erau ca si moarta pentru ei. Dar nu realizeaza ca unii parintii  si-ar dat si viata ca copii lor sa traiasca.

In salon era o atmosfera de zile mari. Jazz si Bella cantau imnul lui Liverpool, deoarece au castigat. Iar Emmett nu stia cum sa mai scape de acolo. Edward era pe jos de ras.

Kristina,Morgi,Gloria si Nick au ajuns in spital si se bucurau s-o revada pe Bella. Desi nu in acesta situatie.  Kristina avea o burtica foarte frumoasa. Era in 3 luni si au aflat sexul copilului. Era un baietel.

-Si v-ati gandit la nume? A intrebat Bella etuziasmata, iar Edward o tinea strans in brate.

-Da. O sa-l cheme Gregor, au amandoi spus zambind.

-Ce frumos. Ca ariciul meu. O sa fie mereu in inimile noastra.

-Cu siguranta, a adaugat Gloria.

-Noi ne-am logodit, a zis zambitor Nick. Multumesc Bella ca m-ai trezit la realitate. Am langa mine cea  mai minunata fiinta din lume.

-Uuuu, au spus toti

-Cand e data? A intrebat Rose

-Pai trebuia sa fie peste o luna. Insa am amanat-o. Vrem ca Bella sa fie alaturi de noi , a zis Gloria

-Ceee? Sunteti nebuni? Ati anulat nunta din cauza mea? Voi copii meritati o bataie. Nu se poate asa ceva.

-Bella….. dar ea a interrupt-o pe Gloria

-Veti avea nunta aici. Gata. Stiu un loc superb si veti avea o nunta minunata.

Gloria si Nick au dechis gura sa zica ceva dar Bella le-a taiat-o.

-Fara comentarii….., a zis serioasa

-Bine, au zis amandoi resemnati

-Doamne avem atatea de facut, au zis Bella, Alice si Rose impreuna. Toti e uitatu speriati la ele.

-Eu am un motiv intemeiat. E boala, s-a aparat Bella

-E contagioasa, au zis Alice si Rose

*****

Dupa 2 saptamanii. Fetele au aranjat tot. Gloria si Nick si-au ales tinutele in salonul Bellei. Toata lumea le credeau nebune. Insa ele stiau cel mai bine ce e in capul lor.

Biserica a fost aranjat cu multi trandafiri movi si orhidee. Rochiile domnisoarelor de onoare erau move. Domnisoarele de onoare aveau niste rochii simple, mov. Se apropia ziua cea mare si toti erau nervosa dar si entuziasmati.

-Bella putem sa vorbim? A intrebat Gloria.

-Da. Dar trebuie sa ne grabim. Inca nu esti imbracata,machiata si coafata.

-Uite Bella, idea e ca nu vrem sa ne casatorim aici. Te-ai implicat atat de mult si iti multumim. Dar chiar nu e cazul. Tu ar trebui sa te mariti. O meriti si stii cel mai bine.

-Dar…., a vrut Bella sa zica ceva dar s-a oprit.

Au acceptat. Bella si Edward se vor casatori. Si va fi exact cum a visat Bella. Dupa atat timp, in sfarsit va ajunge la altar. Toti erau mandri si fericiti. Desi era inca slabita, va ajunge la altar. Se va marita cu barbatul potrivit. Alice  a machiat-o in timp ce Rose facea minuni cu parul ei. Si asta s-a vazut. Era superb.

-Waaw! Au exclamat toate fetele

-Va multumesc din suflet fetelor. Va iubesc asa de mult, a zis Bella cu ochii plini de lacrimi. Insa nu a plans, stia ca i se va strica machiajul, iar Alice va face infart.

Era condus de Carlise spre altar. Edawrd astepta nerabdator si fericit. Iar domnisoarele de onoare plangeau. Se indrepta uso, iar drumul devenea din ce in ce mai scurt. Pasul care trebuia sa-l faca acum cateva luni, il va face acum. In viata ei aparu din nou o raza de fericire.

-Ti-o incredintez cu drag, a zis Carlise. Sa ai grija de ea.

-Intodeauna voi avea, a zis Edward

-Dragilor ne-am adunat aici sa ii cununam pe acesti tineri. Bella Alyssa Moss si Edward Masen.

-Edward Masen o iei in casatorie pe Bella Alyssa  Moss?

-DA! A zis hotarat

– Bella Alyssa  Moss il iei in casatorie pe Edward Masen?

-Hmm….nu stiu. Sa-mi i-au pacoste pe cap, glumea Bella. Toti radeau, insa Edward era panicat.

-Da! A raspuns ea intr-un final, iar Edward a rasuflat usurat.

-Va declar sot si sotie. Poti sarut mireasa.

S-au prin amandoi intr-un sarut pasional. Acuma erau Mr&Mrs Masen. Dupa frumoasa ceremonie, tineri casatoriti s-au intors la spital. Bella era prea slabit ca sa mai sarbatoreasca. S-au schimbat si s-au asezat amandoi in pat. Bella si-a trecut mana prin par si a ramas cu cateva suvite in mana.

-Imi cade parul, a zis ingrijorata

-E din cauza tratamentului iubire. Ce-ai zice de o noua coafura?

Edward a tuns-o. Era cheala, dar inca era frumoasa.

-Ce nevasta sexy am! A zis Edward pe un ton jucaus

17 Responses to "26-Fapte"

Hey! Va rog sa ma iertati pentru lipsa mea. Insa inspiratia mea s-a hotarat aseara pe 1 noapte sa ma viziteze. Nu stiu daca va place acest capitol. Sunt curioasa daca va asteptati la altceva. Va rog sa-mi spuneti parereile voastre.
Xoxo

e foarte fain capitolul am zis eu ca ea are cancer .sincer mi se pare cunoscut episodul asta dintr-un film cu doctori nush exact cum se numeste dar infine.mie imi place e tare

Grey’s Anatomy. Meredith Grey trebuia sa se casatoreasca cu derek Shepard insa pentru ca nu era ceea ce ei isi doreau ii lasa pe Isabel Stevens si pe Alex Karev sa se casatoreasca in locul lor. Izzie era bolnava la fel si Bella de cancer, iar dupa ceremonie Alex a trebuit s-o tunda zero din cauza chimioterapiei.

Da stiu. De acolo m-am inspirat. Dar continuarea o sa fie diferita 😉

cand e urmatorul?

saraca bella are cancer…sper ca sa scape cu bine
S-au casatorit ce frumos….imi place

oh:( te rog sa nu moara bella:( te roggggggg

Vai doamne!!!!!!!!!!!!! echeala!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!?!!???????????????Aoleu…cred ca innebunesk!!!! Adik tre sa astept capitolul urmator!!!!! Bravo!!!!!! Teai intracut p tine insati!!! Felicitari ,acest capitol este uimitor!Multumim pt el 😛 😉 ! App p cand nextu? ;)) (scz dar nu ma pot abtine! ;))

Dak nu te superi imi poti da si mie acc? (p mess 🙂 😉 )

omg… asa ceva chiar nu m-am asteptat..
era atat de fericita… si acujm… afla ca are cancer…
se casatoreste cu iubirea vietii sale, dar totusi…
ce se va intampla???
ma bucur ca Edward incearca sa o animeze… dar parintii ei au trecut peste masura… cum pot fi asa de dezinteresati??? e fiica lor…
capiitolul e minunat…

foarte fain capitolul ….la fel ca si episoadele din Grey’s Anatomy….abia astept nextul :*

pfff:O:O
cancer?:O:O
renee nu mai vrea sa auda d bella?:O:O
capitolul atsa e plin de socuri:|:|
sper doar sa fie bine..:-s:-s
spor la scris>:D< [si sper sa nu mai fi asa sadica:-s]

la asta nu ma asteptam?!sper sa fie bine,bafta la scris

am ramas socata cand am citit…te rooog sa nu moara Bella…te rog….astept continuarea:*>:D<kisses

sopper tare …si imaginile sunt super tare …..si nu vreau sa moara bella ….cat mai ai pana termini urmatoru capitol:D 😛

Auch!Este greu sa-ti imaginezi durerea Bellei si mai ales cand o vezi ca se lupta cu boala si incearca sa ii linistesca pe cei din jur.Oricat ar fi ea de puternica etapele prin care a trecut nu au fost deloc usoare.De fiecare data cand este fericita pe deplin trebuie sa aiba loc o tragedie.Este prea mult pentru ea!Nimeni nu merita o asemenea suferinta.Sper ca acea posibilitate de 13%..acea minune sa fie posibila,iar Bella sa se vindece.
Inca un capitol deosebit..mi-a parut atat de rau deoarece nu am mai putut citi,comenta si posta din cauza faptului ca am fost plecata aproape o luna de zile :(.Oricum..faci o treba minunata cu ficul.Bravoo!!
Kisses,Spider~monkey!!:*:*

Leave a comment


  • None
  • funnkysmile: whoahaaa... si eu... foartee intarziata:| de abia am avut timp sa respir de cand a inceput scoala:)) doamne, nu pot sa cred ca au 3 perechi de gemeni
  • Alexa: Pur si simplu SUPERB!!!!! intreg fan-ficul a fost frumos!!!! sper ca ai sa mai postezi si alte fan-ficuri!!! daca ''da!''atunci, mult succes in cont
  • sonycika: super tare... ficul e superb, epilogul nu a putut sa fie mai minunat decat e... Emmett + 3 perechi de gemeni= probleme... tare :D

Categories

Archives